Indiferent de calitatea pieselor de mobilier, o data cu trecerea timpului aspectul lor se va pierde si, mai devreme sau mai tarziu, acestea vor avea nevoie de reparatii.

Tapiteria oricarui tip de mobilier, fie ea stofa sau piele, este predispusa la deteriorare, rupere, decolorare iar noi venim cu solutiii pentru a-I reda aspectul initial.

Putem reconditiona orice piesa de mobilier cu tapiterie- piele naturala/ecologica, panza, stofa, pentru canapele fixe sau extensibilie, coltare, scaune sau fotolii si mobila stil.

Canapelele sau fotoliile tale nu mai arata ca atunci cand le-ai cumparat?

Materialul s-a patat cu substante ce nu mai pot fi indepartate?

Pernele de pe sezut s-au lasat, scazand considerabil confortul canapelei?

Cusaturile au cedat si materialul s-a desfacut?

Dupa Reconditionare

Reparatiile sau schimbarile partiale nu se vor observa, deoarece vom folosi materiale identice si tehnici profesionale pentru uniformizarea acestora.

Readucerea la viata a culorilor taiteriei din piele

Cele mai uzuale probleme ale pieselor de mobilier cu tapiterie din piele pot include pierderea de culoare datorita scurgerilor de produse de uz caznic, de exemplu vopsea, lac de unghii, cerneala sau produse de curatare neadecvate materialului.

Alte probleme cum ar fi ruperea, zgarieturile, cusaturile rupte și cadrele sparte sau deteriorarea buretilor pot fi, de asemenea, reparate de catre tehnicienii nostri instruiti.

Plasarea canapelei din piele langa o sursa de caldura, cum ar fi radiatoarele sau caloriferele, poate usca uleiurile naturale, cauzand fisurarea pieii. Radiațiile ultraviolete de la lumina directa a soarelui pentru o perioada indelungata de timp vor cauza estomparea culorilor

Reparații de zgarieturi

Obiectele subțiri cum ar fi cataramele, pantofii și unghiile animalelor de companie pot provoca mici taieturi și zgarieturi. Acestea pot fi reparate folosind tehnicile noastre de reparare si reconditionare!